Burning Man-workshop i Århus

Updated: Sep 7, 2020


Helgen for to uker siden gikk turen til Århus i Danmark, der de arrangerte et felles Burning Man og mini Maker Faire på biblioteket Dokk1. Et stort moderne bibliotek med en rekke fasiliteter og det siste av moderne teknologi. Et sted vi anbefaler alle å stikke innom.


Vi fikk gleden av å være en av de store attraksjonene med et workshop rundt den helt nye Air:bit, verdens første micro:bit drone. Workshop-en ble fulltegnet, og vi klarte å få plass til noen ekstra i tillegg. Vi kan med all beskjedenhet si at workshop-en ble stor suksess. Alle deltagerne mestret både bygging og koding av både drone og fjernkontroll. Gleden som er knyttet til slik mestring, er nettopp det vi i MakeKit ønsker å skape med våre produkter.


Samtidig hadde vi en liten stand sammen med de andre attraksjonene. Her viste vi frem både Air:bit og den nye Hover:bit. Hover:bit er et luftpute-kjøretøy som får stor oppmerksomhet. Siden den flyter på en luftpute er den litt vanskeligere å kontrollere, men med litt øving vil man få kontroll over den og kan gjøre ting som å "drifte" i svinger.


I tillegg hadde vi et mindre workshop for de som var innom, der alle kunne komme og bygge sin egen mini-versjon av Air:bit for å så å ta med seg hjem.


Vi gleder oss allerede til neste workshop og til lanseringen av Air:bit i mai.


Les mer om Air:bit og våre Workshops her.
29 views0 comments

Recent Posts

See All