Wheel:bit skiller seg ut i feltet av micro:bit-drevne biler 🚗💡

Praktiske læremidler til microbit

Når det kommer til læremidler for koding og praktisk læring, er det et produkt som virkelig skiller seg ut: Wheel:bit.

Mange kjenner til alternativer som Bitbot fra 4Tronix, brukt i Super:bit-prosjektet, Maqueen Plus fra DFRobot, og MOVE Mini MK2 Buggy Kit fra Kitronik. Disse er alle micro:bit-styrte biler, men det er Wheel:bit som tilbyr unike egenskaper og fordeler.

Unik Skaperglede og Tilpasning

Wheel:bit er ikke bare en robotbil; den er et springbrett for kreativitet og skaperglede. I motsetning til mange konkurrenter som har et mer lukket design, inviterer Wheel:bit brukerne til å tilpasse og endre designet, slik at man virkelig kan skape sin egen unike versjon.

Bærekraft og Lokal Produksjon

Et viktig aspekt ved Wheel:bit er bruken av bærekraftige materialer. Med produksjon på Skullerud utenfor Oslo, sikrer Wheel:bit lavere klimautslipp, samtidig som det støtter lokal produksjon og det norske næringslivet. Dette gir en klar fordel for miljøbevisste skoler og forbrukere.

Mangfold av Prosjekter

Wheel:bit skiller seg ut med sin allsidighet. Denne robotbilen kan ikke bare kjøre; den kan utføre et mangfold av prosjekter som:

  • Autonom kjøring
  • Fjernstyring med micro:bit
  • Spille fotball
  • Deltakelse i miljøvennlige prosjekter som strandrydding
  • Tegning og programmering av kunstverk
  • Egen-designet belysning for kreativt uttrykk
  • Mobilholder som åpner for styring med generativ AI (KI)
 
Det som kjennetegner alle disse prosjektene er tverrfaglig praktisk læring med micro:bit. 

Enkel og Innsiktsfull Teknologi

Wheel:bit er designet for å være reparerbar og enkel å bygge. Dette gir brukerne en dypere forståelse av elektronikk og konstruksjon, noe som er en stor fordel sammenlignet med de største konkurrentene. I tillegg tilbyr Wheel:bit enklere og mer omfattende kodemuligheter uten behov for «extensions», noe som gjør det lettere å lære programmeringsspråk som Python og JavaScript.

Dedikert Kundesupport og Opplæring

Med norsk veiledning, god service og kundesupport, samt kurs og workshops for lærere, går Wheel:bit et skritt videre for å sikre en suveren brukeropplevelse og effektiv læring.

Konklusjon:

Wheel:bit representerer en ny generasjon av micro:bit-kompatible praktiske læremidler, perfekt for moderne, miljøvennlige, og teknologisk fremoverlente skoler. Med sin tilpasningsdyktighet, bærekraftige produksjon, og et bredt spekter av pedagogiske anvendelser, setter Wheel:bit en ny standard for hva man kan forvente av læremidler til micro:bit og praktisk læring.

Viktige søkeord: Læremidler til microbit, Praktisk læring, Koding i skolen, Superbit, AI i skolen, Bitbot, Wheel:bit, Robotbiler, Roboter, Læremidler for praktisk AI.

Nyhetsbrev

Aboner på nyhetsbrev og bli blandt de første til å motta nyheter og rabattkoder.