Kjernen av MakeKit

Make

Vi er alle skapere, det er en fin måte å oppleve nye ting, lære og bygge selvtillit. Alt fra feste av elektriske ledninger, koding, bruk av håndholdt  verktøy, eller moderne verktøy som  3D-printing, bygger opp selvtillit og kunnskap om hva som kan oppnås.

Play

Å ha det gøy er kjernen i alle byggesettene våre. Det er selve essensen av hvorfor vi gjør det vi gjør. Du lager noe spennende som gir deg og de rundt deg, massevis av glede.

Learn

Vi vet alle at når vi har det gøy, lærer vi mye raskere. Store opplevelser holder også kunnskapen ved like. Vi implementerer denne læringsfilosofien i alt vi gjør. 

Vår historie

MakeKit ble startet av Henning Pedersen og Steinar Holøs. Begge har en genuin interesse for teknologi, og brenner for å gjøre utdanning relevant, interessant og inspirerende. Det hele startet med Henning Pedersen og Makeadrone. Han ville at alle skulle oppleve gleden ved å bygge sin egen drone. I 2018 fant Henning og Steinar ut at de sammen kunne bruke dette grunnlaget til å gjøre en forskjell i undervisningssammenheng. De slo seg sammen og grunnla MakeKit i 2019 med et mål om å lage byggevennlige produkter for utdanning. Det første settet som ble lansert var Air:bit høsten 2019. Det ble en stor suksess som verdens første og eneste micro:bit-drone. Air:bit er et av de mest avanserte og spennende byggesettene for micro:bit fortsatt den dag i dag.

FNs mål for bærekraftig utvikling

Våre fokusområder

Utdanning skal handle om glede ved å utforske, dette er implementert i alle våre produkter og tjenester. 

Vi streber etter å finne bedre og mer innovative måter å lage våre produkter på. 

Vi har fokus på bruk av bærekraftige materialer.

Vi produserer mest mulig lokalt, og vi er opptatt av at produktene våre skal tåle mye, kan repareres enkelt, kan gjenbrukes, og eventuelt resirkuleres.

Vårt team

Steinar Holøs
CEO
Henning Pedersen
C3PO
Connie Sylliaas
SHIPPING MANAGER
Eddy Oretap
DEVELOPER & PROJECTMANAGER - DRONE PILOT

Nyhetsbrev

Aboner på nyhetsbrev og bli blandt de første til å motta nyheter og rabattkoder.